Ladderband jaloezieën

Zoek je raamdecoratie voor je raam? Als je opzoek bent naar raamdecoratie die voor een stoer en robuuste uitstraling zorgt in huis dan raad ik je aan om voor ladderband jaloezieën te kiezen. Ladderband jaloezieën zijn perfect voor standaard ramen. Stadaard maten doorlopend worden gemaakt in fabrieken en technisch gezien worden gemaakt van hoogwaardige materialen maar kunnen op grote schaal worden geproduceerd met vaste kleuren, maten, opties en materialen. Dit bespaart veel kosten dan op gemaakt jaloezieën.

De breedte van de ladderstrook heeft grote invloed op de look en feel. Brede banden zien er ruw uit.  Je  kunt de kleur ook veranderen. Verf de tape in dezelfde kleur als de jaloezieën of kies een andere kleur. De lamellen kunnen heen en weer worden gekanteld, zodat je gemakkelijk kunt genieten van de lichten en het buitenlandschap. Ladderband jaloezieën -50-mm worden standaard geleverd met een automatisch gekleurde ladderstrip.

Voordelen van Ladderband:

Ladderband heeft ook voordelen ten opzicht van  ladderkoorden. Het bedekt immers de gaten in de lamellen waar de dunne koorden doorheen gaan. Dit zijn geen grote gaten, maar ze komen allemaal samen en laten toch licht door. Laddertape blokkeert veel meer licht dan een touwtje. Als je iets onopvallends wilt, is dat een absoluut voordeel van ladderkoord!

Zowel de ladderband jaloezieën als het ladderkoord houden de lamellen op hun plaats. Ze voorkomen dat de lamellen doorzakken en vormen een geleider. Wil je de lamellen openen, sluiten of kantelen? Je doet het allemaal met dat koord of ladderband.

Bekijk hier alle jaloezieën op maat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *